Aquest diumenge, 23 d’octubre, tindrà lloc a Olesa de Montserrat la VII Travessa de les tres ermites (a la fotografia). És una sortida que combina activitat física i cultural ja que l’eix principal del recorregut són les ermites de Sant Jaume, Sant Pere Sacama i Sant Salvador de les Espases.

La travessa és organitzada pel departament de Gestió de l’Espai Públic i Equipaments de l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat, amb el suport logístic i preventiu de l’ADF d’Olesa.

L’objectiu és fer un recorregut de gairebé 20 quilòmetres de distància i d’una dificultat alta ja que cal estar acostumat a caminar per la muntanya així com tenir certa resistència.

El lloc de trobada serà a la plaça de Fèlix Figueres i Aragay, davant l’Ajuntament, a dos quarts de 8 del matí. Un cop visitats els diferents indrets que estan inclosos en la travessa, i acabada la visita a Sant Salvador de les Espases, es començarà el darrer tram de tornada al nucli urbà baixant fins trobar el Camí dels Voluntaris que connectarà amb la Creu de Beca i el barri de les Planes.

Es recomana portar aigua, esmorzar, calçat i roba adequada.

Font i fotografia: Ajuntament d’Olesa de Montserrat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here