L’antiga fàbrica de ciment Sanson (a la fotografia), avui ja tancada, continua definint el perfil del pic d’Olorda i de Collserola des de Sant Feliu de Llobregat.

Aquest proper dilluns, 24 d’octubre,  a dos quarts de 7 de la tarda, l’Ateneu Santfeliuenc, al carrer Vidal i Ribas, 25, acollirà la Taula Rodona titulada “L’ombra de la Sanson”, en el marc de l’exposició Viatge a Sant Feliu. Està organitzada pel Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat, amb la col·laboració del mateix Ateneu, Transurbància Sant Feliu, l’Ajuntament de la ciutat, la Generalitat de Catalunya i el Consell Comarcal.

La Taula comptarà amb un bon nombre d’intervencions: per part de l’Ajuntament parlaran l’alcalde Oriol Bossa i el regidor de Medi Ambient, Manuel Leiva. També hi participaran la presidenta del CECBLL, Genoveva Català, l’autora i l’autor de l’exposició Marta Juvanteny i Roger Romagosa, els historiadors Jordi Jiménez i Jordi Amigó, la historiadora Esther Hachuel, i Xavi Valero, representant de Ciments Molins.

L’exposició Viatge a Sant Feliu, inaugurada aquest passat dijous, dia 20, es pot visitar fins el dimecres, 26 d’octubre.

Font: CECBLL

Fotografia: Cemex

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here