Important aportació dels fons PERTE per a Volkswagen i SEAT: 397 milions d’euros per a companyia propietària de la planta de Martorell.

L’empresa ha anunciat que estudiarà la resolució definitiva del PERTE del vehicle elèctric que els hi atorga prop de 397’4 milions d’euros per trobar “les solucions adients” per a executar el màxim volum possible d’inversió. Dit d’una altra manera, SEAT no garanteix tota la inversió prevista.

Per ara, lidera els repartiment dels ajuts en rebre un 45% dels 877’2 milions d’euros que es distribuiran en la primera convocatòria, més del doble del que se li havia atribuït inicialment.

SEAT ha recordat que tant ella com el Grup Volkswagen i la resta d’empreses que estan compromeses amb l’electrificació de la indústria espanyola de l’automòbil volen mobilitzar 10.000 milions d’euros, “la major inversió industrial en la història del país”. Només la inversió a Sagunt, al País Valencià, en la gigafactoria  de bateries elèctriques suposa una inversió de 3.000 milions d’euros.

Diversos mitjans especulen que malgrat les promeses del Govern central creix la incertesa sobre el pla de SEAT.

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here