Ja és a punt la 41a Edició del Terror Molins. Des d’aquest dijous 27 té lloc l’edició on line. I des del 4 de novembre fins el dia 13, es celebrarà l’edició presencial amb més d’un centenar d’obres que es projectaran a les pantalles de La Peni i el Teatre d’El Foment.

El fil conductor d’enguany seran els musicals de terror, una temàtica festiva a través de la qual seran protagonistes la projecció i l’espectacle The Rocky Horror Picture Show, la retrospectiva de grans films del gènere o l’homenatge al compositor mallorquí Joan Valent, premi honorífic del 2022.

Les xifres són ben significatives: 140 films, entre llargs i curts, i una trentena d’activitats paral·leles per a gaudir del terror en totes les seves formes. D’entre els seleccionats de més de 30 nacionalitats, fins a 60 són estrenes catalanes, espanyoles, europees o mundials.

També a nivell de convidats i acreditats serà un any molt destacat, amb més de 250 presències entre acreditats d’indústria i premsa i equips dels llargs i curts presentats.

Font i fotografia: TerrorMolins Festival de Cinema de Terror de Molins de Rei 2022

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here