El pintor de Gavà Antonio Hervás Amezcua, l’escriptor de Viladecans José Luis Atienza Ferrero, i la poeta Lola Irún Ruíz, (a la fotografia) són els autors del llibre “Entretrés” ( Stomberg editorial, 2022), que serà el tema central de l’acte que tindrà lloc el proper divendres, dia 4 de novembre, a les 7 de la tarda, al Pati Mannig, al carrer Montealegre, 7, de Barcelona. Intervindran els autors i l’autora i el filòsof Manuel Cruz.

La idea que les arts han de practicar el mestissatge i la seva passió per la pintura, la literatura i la poesia va portar als tres autors a planejar una proposta que, a més de ser una creació individual, fos un projecte comú que la transcendís.

El llibre consta de 22 unitats ternàries: aquarel·les, poemes, textos en prosa. L’obra  vol ser un homenatge, aquest 2022, al centenari de diversos esdeveniments literaris i artístics significatius que es vam produir després de la Primera Guerra Mundial i que van posar en crisi la civilització occidental i el seu llenguatge.

José Luis Atienza, periodista i escriptor baixllobregatí, va ser regidor d’ICV-EUIA a l’Ajuntament de Viladecans i membre de la Junta del Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat. Paisatges com el Parc Modolell de Viladecans són un ambient de les seves vivències personals, polítiques i culturals. Com ho és per a Antonio Hervás la platja de Gavà, ciutat on resideix.  Els tres autors van forjar el llibre en trobades al restaurant de l’Ermita de Bruguers, a Gavà, durant el 2020.

Font: Stomberg Editorial i ACEC

Fotografia: Stomberg Editorial

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here