El Paranimf de la Universitat de Barcelona va acollir el passat dijous, 27 d’octubre, un emotiu acte d’homenatge de la UB a l’Hospital Universitari de Bellvitge amb motiu del seu 50è aniversari (a la fotografia).

Unes 300 persones van assistir a l’acte que va incloure la projecció d’un vídeo commemoratiu de l’aniversari, els records de la vinculació històrica de l’Hospital i la Universitat a càrrec dels doctors Francesc Gudiol i Maria Teresa Lluch i l’actuació musical de la Coral de la Facultat de Filologia i Comunicació de la UB.

L’acte va estar presidit pel rector de la UB, Joan Guàrdia, l’alcaldessa de l’Hospitalet, Nuria Marín i la gerent de l’hospital de Bellvitge, Montserrat Figuerola, entre d’altres.

Aquest homenatge ha estat el primer dels tres grans actes centrals que tancaran les celebracions del 50è aniversari. Les celebracions culminaran amb un acte a l’hospital el dia 8 de novembre amb la presentació d’un llibre sobre la història del centre, i amb un gran sopar de gala per als treballadors i treballadores l’11 de novembre a les Drassanes.

L’Hospital de Bellvitge, ubicat a l’Hospitalet, és el centre de referència comunitari de la població del Prat de Llobregat, aixi com l’hospital de referència en alta tecnologia per als habitants del Baix Llobregat i altres comarques.

Font i fotografia: Hospital de Bellvitge

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here