Tornen les vagues a Vueling. Aquest primer dia de novembre, festa de Tots Sants i final d’un pont per a molta gent, comença la vaga de tripulants de cabina convocada pel sindicat Stavla, que es preveu que s’allargui fins el 31 de gener de l’any que ve.

La vaga es produirà tots els divendres, diumenges i dilluns compresos en aquests tres mesos i els festius del 6, 8, 24 i 31 de desembre i el 5 de gener. L’objectiu de la mobilització és aconseguir una actualització salarial del 13’4 % per a l’any 2022.

El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, que dirigeix l’exalcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez, ha decretat els serveis mínims. En el cas de l’aeroport del Prat oscil·laran entre el 22% i el 80 %, en funció de si el vol és domèstic o no i de si hi ha sistema de transport alternatiu inferior o superior a les 5 hores. De moment en aquest aeroport la  companyia ha confirmat per aquesta primera jornada la cancel·lació de 25 vols.

Es calcula que dels 156 avions programats per l’operadora, només se’n faran 131, és a dir, que 2 de cada 10 vols de Vueling no s’enlairaran.

Fotografia: ElEconomista.es

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here