La Fundació Fluidra, la Fundació CRAM i Fundesplai ( Fundació Catalana de l’Esplai) han signat un conveni de col·laboració per a l’impuls i realització d’un projecte de millora i remodelació de les instal·lacions del CRAM al Prat de Llobregat, que permetrà augmentar l’assistència veterinària a tortugues marines, cetacis i aus marines.

L’actuació té els objectius d’ampliar la capacitat de resposta en les accions de clínica i rescat de fauna marina protegida, aportant a les instal·lacions les condicions tècniques que les permetin ser operatives durant tot l’any, millorant el tractament i la qualitat de les aigües el seu rendiment i eficiència energètica, tasca que anirà a càrrec de Fluidra.

La inversió també permetrà millorar les infraestructures del CRAM per tal de facilitar les activitats educatives, en les que col·labora Fundesplai.

L’actual espai de la Fundació CRAM compta amb 18.000 metres quadrats als espais naturals del Delta del Llobregat, al Prat de Llobregat. Des del 2011, el CRAM ha recuperat i reintroduït més de 800 tortugues marines, ha assistit a més de 350 cetacis i a centenars d’aus marines.

Font: Fluidra, CRAM i Fundesplai

Fotografia: cram.org

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here