El Consorci de Turisme del Baix Llobregat posa en marca aquest mes de novembre “AL BAIX, ofertes FLAIX”, una campanya de descomptes i promocions que ofereix a tothom una oportunitat única per a descobrir la comarca: una ruta per la muntanya, una visita cultural, una experiència gastronòmica, passar una nit a la vora del mar o en plena natura.

Els visitants podran gaudir de fins a 50 plans com aquests amb descomptes i promocions exclusives i per un temps limitat, des del proper dissabte, 12 de novembre, fins el 28 de novembre.

Per accedir als descomptes només cal entrar al web, accedir a la proposta i activar la promoció. La persona usuària rebrà per email el descompte.

Una de les novetats és l’experiència a Lumagica ( a la fotografia), un món de màgia i diversió, del 18 de novembre al 8 de gener, dins el parc temàtic de Catalunya en Miniatura, a Torrelles de Llobregat.

El castell de Castelldefels, la Colònia Güell i la Cripta de Gaudí, la fàbrica Damm del Prat de Llobregat, els Museus d’Esplugues o Martorell, el Delta del Llobregat, Catalunya en Miniatura, o marxa nòrdica a Sant Just,  són algunes de les visites i activitats que s’inclouen en el programa.

La campanya vol donar un impuls al sector turístic del Baix Llobregat.

Font: Consorci de Turisme del Baix Llobregat.

Fotografia: Lumagica

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here