L’alcalde de Cornellà, Antonio Balmón (a la fotografia), tornarà a ser el cap de llista del PSC  en les eleccions de maig de 2023, després que el passat diumenge, 6 de novembre, un 99% dels militants i simpatitzants del partit li donessin suport en una assemblea extraordinària celebrada al Col·legi Públic Sant Ildefons.

Balmón, després de ser escollit, va proclamar que “avui comença, novament, un trajecte de canvi que farem realitat el 28 de maig de l’any que ve i que complementarem després amb l’acció de l’Ajuntament”. Però mes que un trajecte de canvi es tracta d’un trajecte de continuisme: Balmón, després de ser cap de gabinet de l’alcalde de Gavà, va entrar com a regidor a l’Ajuntament de Cornellà l’any 1987; amb el període que va des del 2023 al 2027 haurà estat 40 anys ocupant un càrrec públic al consistori. Balmón va accedir a l’alcaldia de la seva ciutat l’abril de 2004: porta, doncs, 18 anys al front de l’Ajuntament, que seran 23 si revalida el càrrec el maig de 2023.

L’alcalde va destacar el fet que durant el seu mandat “hem destinat més recursos a seguretat, com ho demostra la creació de la unitat nocturna de serenos; hem construït dues biblioteques, una  escola municipal de música i una altra d’humanitats; hem posat en marxa nous programes d’atenció social i més plans d’ocupació; i hem edificat més habitatge social”.

A l’acte hi van assistir l’expresident de la Generalitat i exalcalde de Cornellà, José Montilla, i el ministre de Cultura i Esports, Miquel Iceta.

Font i fotografia: PSC- Baix Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here