El Palau Falguera de Sant Feliu de Llobregat s’omplirà, aquest cap de setmana de l’11 al 13 de novembre, dels colors, les aromes i les textures pròpies de la tardor amb motiu de la celebració d’una nova edició de Roses de Tardor.

S’organitzaran diferents activitats al voltant del món de les roses i els bonsai, entre d’altres. L’objetiu és oferir, des d’un espai tan emblemàtic com el Palau Falguera, un assortiment d’activitats adreçades a tots els públics per difondre la riquesa dels productes de tardor en un ambient festiu.

L’acte inaugural tindrà lloc, divendres, a les 7 del vespre, al Palau Falguera, amb la conferència “Les roses també llegeixen”, seguida del lliurament del guardó Amics de les Roses 2022 i lectura de poemes a càrrec de l’alumnat de l’Escola Mare de Déu de la Mercè. Una hora més tard s’inauguraran les exposicions Roses der Tardor, Muntatges florals de Roses de Tardor, Bonsai i Ikebana amb roses, que estaran situades a les sales d’exposicions i a la capella del Palau.

Les exposicions es podran visitar el cap de setmana de 10 a 14 hores i de les 5 de la tarda a les 8 del vespre. El diumenge pel matí hi haurà tallers infantils i familiars a les terrasses del Palau. També hi tindrà lloc l’espectacle infantil de contes “Explica’m una tardor”, amb el rondallaire Moi Aznar.

Més enllà del cap de setmana, la darrera activitat es celebrarà el dijous 17 a les 12 del migdia, amb la plantació den 50 rosers a l’Hospital Universitari de Bellvitge, en commemoració del 50è aniversari de la seva creació, commemoració de la que elBaix.cat ha vingut informant.

Les activitats de Roses de Tardor estan impulsades per l’Associació Amics de les Roses de Sant Feliu, una activa entitat que vol que la Ciutat de les Roses faci honor al seu nom durant tot l’any. Hi col·labora l’Ajuntament de Sant Feliu.

Font: Ajuntament de Sant Feliu de LLobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here