Aquest cap de setmana, els dies 19 i 20 de novembre, torna a Collbató el Festival Amadeu Vives. Enguany es commemora el 90è aniversari de la mort del compositor, fill de Collbató i figura molt rellevant en el món cultural de finals del S. XIX i les primeres dècades del S. XX. Les seves despulles descansen al cementiri municipal des del 2014.

El Festival Amadeu Vives ofereix una programació amb un ventall divers de gèneres i formats escènics. La proposta vol recuperar l’esperit del mestre Vives, la seva mirada àmplia de la música i l’escena. Sempre des de la proximitat amb el públic en petits formats i amb l’esperit de la música i obra del compositor de Collbató.

El dissabte, el cementiri acollirà l’acte d’homenatge “Amadeu Vives.90 anys”, amb la participació del duo Pere Nolasc i Núria Conangla. A la nit es podrà gaudir del concert de Northern Cellos, al Casal de Cultura.

Diumenge, a les 6 de la tarda, l’Església de Sant Corneli serà l’escenari del concert Entresol i fa. Spiritual repertorium, amb Josep Maria Gimeno i Xavier Jorba.

Font i fotografia: Ajuntament de Collbató

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here