La cantant de Sant Esteve Sesrovires, Rosalía (a la fotografia), ha estat la gran triomfadora a la gala dels Grammy Llatins que s’ha fet aquesta passada nit a Las Vegas, als Estats Units.  S’ha endut quatre dels nou guardons als que estava nominada, entre els quals, el premi més important: el Grammy al millor àlbum de l’any per “Motomami”.

La cantant baixllobregatina ha fet també una de les millors actuacions en la cerimònia d’entrega dels guardons.

A més del Grammy al millor àlbum, Rosalía s’ha endut també el gramòfon de millor disc de música alternativa, millor enginyeria de gravació i millor disseny. La cerimònia de la musica llatina entronitza de nou a Rosalía com a fenomen musical com ja va fer el 2019 amb “El mal querer”, quan es va endur cinc de les set estatuetes a les que aspirava.

A Rosalía només se li ha resistit el guardó a la millor gravació i millor cançó per “Hentai” que ha anat a parar a mans de Jorge Drexler, gran guanyador de la nit amb set premis, juntament amb C. Tangana per “Tocarte”. Durant la gala, Drexler s’ha declarat “fan” de la cantant de Sant Esteve Sesrovires. També ha estat premiat un altre grup català, Las Migas, pel millor àlbum de Música Flamenca.

Rosalía ha declarat en recollir el gramòfon daurat que aquest és el disc que “més li ha costat fer” i pel que més s’ha hagut de barallar, però que també és el que més alegries li ha donat.

Font: Noticies 324

Fotografia: El nacional

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here