Després de la traumàtica suspensió obligada de les edicions de 2020 i 2021 a causa de la covid 19, torna, per fi, el Pessebre Vivent de Corbera de Llobregat (a la fotografia), un dels components de la identitat de la cultura tradicional i popular del Baix Llobregat.

Aquest dissabte, 3 de desembre, ja se’n podrà tornar a gaudir. Seran 48 sessions que es perllongaran fins el 15 de gener.

Aquesta temporada es preveu superar el milió de visitants acumulats des del 1962. L’any 2019 el van visitar 32.005 persones, i es va tancar la xifra total acumulada al llarg dels anys en 991.568 visites.

Al Pessebre Vivent hi participen 250 voluntaris, la majoria dels quals són veïns i veïnes del municipi,  en un entorn natural de més de 14.000 metres quadrats i 700 metres de recorregut.

L’Associació Pessebre Vivent Amics de Corbera, que s’encarrega d’organitzar aquesta iniciativa des del 1962 ,torna a presentar el Pessebre Vivent més visitat de Catalunya.

La 59a Temporada s’iniciarà aquest dissabte i farà les seves representacions tots els caps de setmana i vigiles de festius fins el diumenge 15 de gener. El Pessebre es representa a la Penya del Corb de Corbera de Llobregat. Les entrades es poden adquirir al web pessebrecorbera.cat.

Font: Pessebre Vivent Amics de Corbera

Fotografia: Consorci de Turisme del Baix Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here