La Fira Avícola de la Raça Prat, del 2 al 4 de desembre, la Fira de la Puríssima de Sant Boi, del 6 al 8 de desembre, el Pessebre Vivent de Corbera de Llobregat, o el parc interactiu de llums Lumagica al Catalunya en Miniatura de Torrelles de Llobregat, són algunes de les ofertes que la comarca ofereix a la seva ciutadania i a tothom que vulgui visitar el Baix Llobregat, durant les festes nadalenques.

Ja arriba el Nadal i, un any més, el Consorci de Turisme del Baix Llobregat posa en marxa al seu web la campanya ÉS NADAL amb més de 50 propostes, fires i festes per somiar i gaudir d’aquestes dates tan especials a un salt de Barcelona.

Al web esnadal.cat es troben activitats i propostes per anar en família, per gaudir de la natura i l’esport, per assistir a espectacles, i per visitar indrets d’interès turístic. També tallers i ofertes gastronòmiques, dinars i sopars en restaurants i ofertes d’estades en allotjaments.

A més de les quatre cites que ja hem esmentat, hi ha Fires i Mercats de Nadal per tot el territori ( Sant Nicasi a Gavà, Cervelló, Vallirana o Sant Esteve Sesrovires), la fira Castrum Fidelis a Castelldefels, espectacles per a totes les edats com els concerts de Nadal a Sant Boi, el Prat, Sant Joan Despí i Cornellà i pessebres vivents com el de Sant Boi o el del Prat.

El Baix Llobregat també ofereix la possibilitat de visitar el planetari del Castell de Cornellà, les llums del Bosc Encantat de Gavà i de Castelldefels, el Campament d’en Fanguet i la Terrissa als Museus d’Esplugues, el Campament Oriental del Mag Maginet a Cornellà i tallers de tot tipus.

I no oblidem els indrets turístics tradicionals: les Coves de Montserrat i el nucli medieval a Collbató, el Castell de Castelldefels i Piràtia, Catalunya en Miniatura a Torrelles, la Cripta Gaudí (a la fotografia) i la Colònia Güell, l’itinerari modernista Jujol a Sant Joan, o la planta noble del Palau Mercader de Cornellà.

El consorci de Turisme organitza també el sorteig d’un lot solidari de Nadal, farcit de productes de proximitat i complementat amb una escapada al Castell de Castelldefels.

El Consorci de Turisme el Baix Llobregat, superades les limitacions derivades dels efectes de la pandèmia,  ofereix enguany un conjunt de propostes per somiar i gaudir de la comarca.

Font i fotografia: Consorci de Turisme del Baix Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here