Durant el divendres 2, el dissabte 3, i el diumenge 4 de desembre, la Fira Avícola del Prat de Llobregat omplirà d’activitats la ciutat .

A la Fira es podran tastar els millors productes de la terra reconeguts i de qualitat, com són el Pollastre Pota Blava (a la fotografia)  i la Carxofa Prat. Tot això en l’entorn de l’emblemàtica Granja de La Ricarda, amb un ampli espai de prop de 19.000 metres quadrats per a expositors de tota mena. S’hi poden trobar des dels tradicionals productes agrícoles fins a restauradors i comerciants.

L’espai es subdivideix en múltiples propostes: la Fira Avícola, el Mercat de Pagès, i l’Espai Gastronòmic i Fira de vins.

Es poden visitar el Pavelló agrícola i ramader, el Pavelló del Prat Economia, la Mostra d’Entitats, o l’Espai gastronòmic i Fira de vins.

“El meu lloc al món, el nostre lloc al futur”

L’estand municipal ubicat a la Fira Avícola mostrarà els reptes de futur de la ciutat, sota el lema “El meu lloc al món, el nostre lloc al futur”.

La residència per a gent gran, la comunitat ciutadana d’energia, bicis i cotxes elèctrics compartits, pacificacions de carrers, promocions de lloguer assequible: aquests són alguns dels nous serveis i projectes que s’han posat o es posaran en marxa properament a la ciutat i dels que es podran conèixer detalls visitant l’estand municipal.

L’estand incorpora maquetes i plànols i acollirà diverses xerrades informatives. La visita tindrà premi, ja que s’hi repartiran gratuïtament els calendaris del Prat de l’any 2023 , així com adhesius del pollastre potablava,

La gastronomia aposta pel territori i la sostenibilitat

Una de les opcions preferides de les persones que visiten el Prat aquests dies  és la Fira Tapa Pota Blava i Carxofa Prat. L’espai gastronòmic es consolida dins La Ricarda,  a l’interior de la Granja, amb una superfície de 600 metres quadrats, i s’hi afegeix  la segona edició de la Fira de Vins amb cellers locals.

L’oferta gastronòmica es basarà en platillos de Pota Blava i Carxofa Prat. També hi haurà lloc pel menú de la Fira i els esmorzars de pagès, uns clàssics de la Fira Avícola.

Fonts: Ajuntament del Prat de Llobregat i Consorci de Turisme del Baix Llobregat

Fotografia: Worldpress

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here