“Tanto”, que s’ha llançat amb el suport d’un lyric vídeo; és el quart avenç del que serà el nou i primer disc en solitari de Frank Gálvez, Siempre te diré que sí, que veurà la llum la primavera de 2023 

Aquest músic de Sant Feliu de Llobregat -ciutat que en una comarca farcida d’art, destaca com a bressol de molts artistes com Ramon Mirabet, Nil Moliner o els conegudíssims OBK-; va desvetllar al setembre el primer tema d’aquest nou disc “Los chicos no lloran”. 

Si amb el seu primer single l’artista baixllobregatí compartia les seves nits a Barcelona, el seu nou tema “Tanto” recorda llocs i moments viscuts a Madrid, amb la sinceritat i la nostàlgia que atorga la distància.

Un mig temps que t’atrapa des de l’inici de la cançó, donant lloc a múltiples interpretacions que s’esvaeixen davant de l’única veritat universal: el molt que es pot trobar a faltar allò que més estimes.

Aquesta vegada, Gálvez fa referència a la seva “vida y milagros” amb el seu gran amic, el músic i productor Guille Mostaza; i amb els seus companys de la banda que tots dos compartien, Mostaza Gálvez.

Portada del single de Frank Gálvez, “Tanto”

El tema recorda els enregistraments a Alamoshock, els concerts, les rialles i les nits al Moloko (local de pelegrinatge obligat i punt de trobada per als músics de la capital); però sobretot destil.la amor per la música, com ja és habitual en els seus anteriors singles.

Com la resta del disc, aquesta darrera cançó ha estat gravada, produïda i masteritzada -com no-, per Guille Mostaza a Alamoshock. Amb arranjaments de Diego Perenetti i cors d’Aitana Luís, acompanyant la veu de Frank Gálvez en una gran tornada marca de la casa.

Tant els dos temes esmentats, com els altres dos que ja s’han donat a conèixer “El final” i “Ay que suerte de mí”, es troben a totes les plataformes digitals; amb especial menció a aquest darrer tema al que acompanya un videoclip realitzat pel prestigiós Fran Gas, que s’aferra al vers “veig bonica la vida” per presentar-nos una peça audiovisual preciosista, on veiem Gálvez passejant per un entorn natural que a poc a poc es va convertint en una pintura impressionista amb paisatges pictòrics creats amb un novedós programa d’intel·ligència artificial.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here