Aquest dijous, 15 de desembre, al migdia, va tenir lloc la concentració d’un centenar de delegats i delegades sindicals del diferents sectors industrials, convocats per CCOO d’Indústria, davant la seu comarcal del sindicat a Cornellà, per tal d’exigir al Govern de l’Estat que desbloquegi el Pacte d’Estat per la Indústria (a la fotografia).

La concentració era l’acte que es celebrava a Catalunya, en el marc dels convocats a totes les comunitats Autònomes. El mateix dijous, CCOO d’Indústria lliurava al Govern espanyol les 50.000 signatures recollides perquè es tiri endavant el més aviat possible el Pacte d’Estat per la Indústria, al qual es va comprometre l’executiu, així com una nova llei d’Indústria que tingui en compte la veu de les persones treballadores.

Durant els últims mesos, CCOO d’Indústria ha fet diferents actes i assembles al conjunt de l’Estat. Membres d’aquesta federació sindical també han recorregut polígons d’activitat i han recollit milers de signatures per exigir l’esmentat Pacte d’Estat.

José Antonio Hernández i Antonia Miñana, secretari general i secretària de Política industrial de CCOO d’Indústria de Catalunya, van assistir a la concentració, al costat de dirigents sindicals de CCOO de la comarca.

Font i fotografia: CCOO- Baix Llobregat

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here