El Govern de la Generalitat té diverses assignatures pendents a Sant Joan Despí. Un cop l’Ajuntament ja ha aprovat el seu pressupost pel 2023, amb el vots a favor del PSC i de Sant Joan Despí En Comú, l’alcaldessa Belén García ha repassat els compromisos pendents de la Generalitat amb el municipi.

Entre aquestes qüestions que depenen del Govern de Pere Aragonès destaca l’entrada en servei de 30 places de centre de dia al Centre municipal de Gent Gran Cirerers (a la fotografia), on l’Ajuntament va construir l’espai necessari que roman tancat des de fa més de 3 anys.

Sant Joan també reclama al Departament de Salut el retorn del servei complet del servei de  ginecologia als dos  centres d’atenció primària del municipi, mantenir els serveis de pediatria i fer una planificació de futur dels serveis necessaris donat el creixement de la ciutat.

En l’àmbit educatiu l’Ajuntament planteja la construcció d’un nou institut que permeti l’eliminació dels mòduls prefabricats, on des de fa molts anys estudia part de l’alumnat de l’Institut Jaume Salvador i Pedrol.

L’alcaldessa també reclama més presència i més efectius policials dels Mossos d’Esquadra.

L’Ajuntament de Sant Joan ha fet públic aquest autèntic memorial de greuges mentre tenen lloc les negociacions dels pressupostos de las Generalitat pel 2023 en les que intervenen, a més del Govern d’ERC, el PSC, Junts i els Comuns.

Font i fotografia: Ajuntament de Sant Joan Despí

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here