Aquest dimarts, 20 de desembre, es va celebrar l’acte de lliurament del I Premi a la Recerca i Innovació en Salut Viladecans The Style Outlets (a la fotografia), a les instal·lacions del mateix centre.

El projecte “Implementació d’un programa de marxa nòrdica per pacients amb insuficiència cardíaca” presentat per la doctora Mònica Ruiz Pombo i els doctors Iñaki Marina i Domingo Bleda, cap de servei i metges, respectivament, del Servei de Medicina Interna de l’Hospital de Viladecans, ha estat el projecte escollit pel jurat/comitè avaluador del premi d’entre un total de set interessants propostes, totes dirigides a propiciar el benestar dels pacients.

L’objetiu del premi, dotat amb 8.000 euros, i obert a la participació de tots els professionals dels centres assistencials de Viladecans, és impulsar projectes d’innovació i/o recerca amb un impacte positiu en la salut de la ciutadania. S’emmarca en el compromís del centre amb la comunitat local.

Óscar Mata, director d’asset management de Neinver, propietària de l’outlet, va remarcar que treballen “perquè Viladecans The Style Outlets sigui un veritable motor de creixement i de prosperitat econòmica i social, tant per al municipi de Viladecans, com per la comarca del Baix Llobregat i de tota Catalunya”.

La doctora Ruiz Pombo, després de recollir el premi, va donar les gràcies en nom del seu equip i va explicar que “es tracta d’un projecte innovador en el nostre territori, sostenible i extensible a altres territoris, on s’intenta demostrar els beneficis d’un programa d’exercici físic, en aquest cas la marxa nòrdica”.

Va clausurar l’acte l’alcalde de Viladecans, Carles Ruiz, que va agrair la implicació de la companyia Neinver en les activitats ciutadanes.

Ja està en marxa la II Edició del Premi pel 2023, una activitat que neix d’un centre comercial que vol implicar-se en la realitat de la comarca.

Font: Viladecans The Style Outlets

Fotografia: Ajuntament de Viladecans

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here