El Consell Comarcal del Baix Llobregat, juntament amb la cooperativa Eduvic, va posar en marxa el passat dijous, 22 de desembre, el Servei d’Orientació i Acompanyament Emocional i Relacional per Joves “Connecta’t”, que estarà disponible fins el mes de juny de 2023.

Aquesta acció s’emmarca dins el Programa de Benestar Emocional del Baix Llobregat, programa del Consell Comarcal finançat per la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

L’objetiu de “Connecta’t” és prevenir i pal·liar les situacions de crisi emocional i relacional des d’un enfocament sistèmic relacional i integral. Es prestarà en modalitat en línia mitjançant professionals terapeutes d’Eduvic.

S’hi podrà accedir per iniciativa pròpia a través d’un missatge de WhatsApp al 634 359 784 o per correu electrònic a connectat.baixllobregat@eduvic.coop.  També per sol·licitud d’atenció dels serveis locals dels 10 municipis de la comarca que participen d’aquest servei: Abrera, Begues, Castellví de Rosanes, Collbató, Corbera de Llobregat, Pallejà, la Palma de Cervelló, Sant Just Desvern, Santa Coloma de Cervelló i Torrelles.

Font i fotografia: Consell Comarcal del Baix Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here