Catalunya i l’Estat espanyol estan vivint un desembre negre per l’increment de morts i agressions causades per la violència masclista.

Al Baix Llobregat, a Molins de Rei, els Mossos investiguen dues presumptes agressions sexuals a dues dones, que haurien tingut lloc la setmana passada a la falda de Collserola.

En el primer cas, la víctima ha denunciat haver patit una agressió verbal la tarda del 23 de desembre quan caminava per la zona de la Rierada i un home li va demanar tenir relacions sexuals. Ella va poder fugir fins que va poder avisar a la Guàrdia Urbana.

Poc després, prop del circuit del Terral, una veïna que feia esport va escoltar els crits d’una dona, que va trobar retinguda pels cabells per un home . D’aquest segon cas no hi ha, de moment, denúncia presentada. Les dues víctimes han descrit l’agressor amb característiques similars.

Aquests dos casos, s’han produït quan hi ha una gran indignació a la societat per les darreres morts de dones, sovint a mans de les seves exparelles. Si dijous es va organitzar una manifestació davant el Ministeri de Justicia a Madrid, aquest divendres, 30 de desembre, hi va haver concentracions  a les places de diversos municipis, entre ells el de Sant Feliu de Llobregat. A Espanya han estat assassinades 49 dones durant l’any 2022, amb desembre com el pitjor mes.

Font: ACN

Fotografia:  Mossos d’Esquadra

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here