El Barça Santfeliuenc ( a la fotografia) ha estat un dels equips revelació de la primera fase de la Lliga femenina de bàsquet: tot i debutar en la màxima categoria, després d’ascendir l’any passat, ha aconseguit classificar-se per jugar la Copa, en estar situat entre els vuit primers equips de la primera volta de la Lliga.

Malgrat les darreres derrotes, la última al pavelló Joan Carles Navarro de Sant Feliu de Llobregat, davant l’Spar Gran Canària per 77 a 88, el Barça-CBS serà a Saragossa, al pavelló Príncipe Felip, entre el 30 de març i el 2 d’abril d’enguany, per disputar la LXI edició de la Copa.

El Barça Santfeliuenc s’enfrontarà als grans equips dels bàsquet femení, com el Casademont Saragossa, el València, l’Spar Girona, el Perfumerias Avenida o l’Araski, clubs amb uns pressupostos molt superiors al del Barça-CBS. El tècnic Isaac Fernández, ha sabut conjuntar un grup amb experiència i joventut. No ha aconseguit classificar-se, en canvi, un altre dels històrics del bàsquet femení català, el Cadí La Seu, fet que encara posa més en valor la fita del club de Sant Feliu.

Fonts: L’Esportiu i Sport

Fotografia: L’Esportiu

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here