La reconeguda jugadora del F.C. Barcelona, Aitana Bonmatí (a la fotografia) , viu a Sant Pere de Ribes, al Garraf, i gairebé cada dia es desplaça fins la ciutat esportiva Joan Gamper, a Sant Joan Despí. Per venir en cotxe ha de passar, si no vol anar per les costes del Garraf, pels Túnels de peatge de la C32. I després del darrer increment decidit pel Govern de la Generalitat, del que va informar elBaix.cat, ha posat el crit al cel.

En un tuït la jugadora es fa ressò d’una noticia del Canal Blau, que deia: “El peatge de l’autopista C32 s’enfila els 7’79 euros en direcció Barcelona i 4’65 euros en direcció Tarragona”. Bonmatí ha afegit: “ Seguim, Govern i Departament de Territori. Cap sentit el que feu amb la zona del Garraf. Abús rere abús”.

De forma immediata molts altres usuaris i usuàries han compartit la indignació i la queixa. Tal com va informar elBaix.cat, el Departament de Territori, dirigit pel conseller Juli Fernández, va decidir el passat 30 de desembre augmentar el peatge entre el Garraf i el Baix Llobregat, pels Túnels de la C32, en un 7’3 % pel 2023. L’Estat , pel que fa a les seves autopistes ( ara ja no en queda cap a Catalunya que sigui de peatge) va decidir limitar la pujada al 4 % atesa la situació d’increment generalitzat del cost de la vida.

Font: Aitana Bonmatí

Fotografia: Món Esport

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here