El patinador del Prat de Llobregat, Nil Llop (a la fotografia) va tancar el Campionat Europeu de patinatge de velocitat sobre gel que es disputa a Hamar, a Noruega, amb una meritòria setena posició.

Després de ser setè en la primera ronda de les proves dels 500 i els 1.000 metres disputada el passat divendres, Llop va acabar sisè aquest dissabte, 7 de gener i, en l’acumulat, va acabar tancant la seva participació en la cia europea en setena posició.

Segons ha ressaltat la Federació Espanyola d’Esports de Gel, el setè lloc de Llop en sprint, a 3.14 del primer classificat, significa que ha estat el patinador més jove, amb 20 anys, en el seu debut.

El patinador del Prat de Llobregat s’ha convertit així en el primer català que participà en un Europeu d’aquesta modalitat.

Luisa María González, de 19 anys, nascuda a Cali i formada al Club Patí Cobra el Prat, també va prendre part en l’Europeu, tancant la seva participació acumulada en catorzena posició.  González, segons la Federació, ha sumat una important experiència i ha estat a punt de situar-se en el Top 10 en la primera mànega de 500 metres.

Èxit, doncs, del patinatge sobre gel pratenc.

Font i fotografia: Esport3

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here