La situació de l’Hospital de Martorell continua generant polèmica. Mentre, tal com ha informat elBaix.cat,  el grup parlamentari d’En Comú Podem ha portat al tema al Parlament de Catalunya demanant explicacions al conseller de Salut, la regidora dels Comuns, de Movem Martorell, Laura Ruiz (a la fotografia), ha exigit  responsabilitats al Patronat de la Fundació de l’Hospital de Sant Joan de Déu de Martorell.

Laura Ruiz s’ha preguntat qui és el responsable de la situació insostenible de l’Hospital de Martorell i ha respost que no ho són els professionals ni ho són els usuaris, sinó la direcció política del centre mèdic. Després de recordar les queixes del Comitè d’Empresa i que fa unes setmanes va morir un pacient esperant a la sala d’espera d’Urgències, Ruiz explica que l’Hospital no és públic i que està dirigit per una Patronat on tenen majoria càrrecs i excàrrecs públics de Junts per Catalunya, i que CiU, antecedent de Junts, va protagonitzar greus retallades al servei de sanitat pública quan governava la Generalitat. Ruiz denuncia que aquesta filosofia neoliberal és la mateixa que aplica ara Junts des del Patronat de l’Hospital

Movem Martorell exigeix que es posi al centre de les polítiques la qualitat del sistema de Salut i recorda també que el 25 i 26 de gener està convocada una vaga de facultatius al sector de la sanitat pública a Catalunya.

Font: Movem Martorell

Fotografia: Martorell TV

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here