Sant Feliu de Llobregat acull l’exposició “Tota pedra fa paret. La pedra seca a Catalunya. Arriba a l’Ateneu Santfeliuenc acompanyada d’un projecte divulgatiu i es pot visitar des d’aquest divendres 13 de gener, que és quan es farà la inauguració a les 7 de la tarda, fins el proper 24 de febrer.

L’exposició està organitzada per la Direcció General de Cultura Popular (DGCPAC) de la Generalitat i per l’Associació per la Pedra Seca i l’Arquitectura Tradicional (APSAT). Compta amb la col·laboració de l’Ateneu, Arrels de Sant Feliu, l’Associació de Recerca i Estudis de Sant Feliu (ARES) i l’Ajuntament de la ciutat. L’exposició es pot visitar de dilluns a divendres des de les 5 de la tarda fins a les 9 de la nit.

Durant l’any 2023 l’exposició arribarà a d’altres municipis del Baix Llobregat com Viladecans i Gavà.

La pedra seca a Sant Feliu

Sant Feliu de Llobregat és el municipi de l’àmbit del Parc de Collserola que compta amb major nombre de construccions documentades realitzades amb aquesta tècnica. És per això que, aprofitant l’arribada de l’exposició, Arrels Locals, l’ARES i l’Ateneu han volgut posar en relleu aquest patrimoni i han programat un seguit d’activitats complementàries que inclouen xerrades, sortides i una exposició sobre el patrimoni local.

Font i fotografia: IRMU

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here