Movem Castelldefels En Comú Podem ha posat la directa de cara a les eleccions municipals del 28 de maig. L’assemblea de la formació ha aprovat els set primers llocs de la llista.

Tal com ja va informar elBaix.cat, la candidata a l’alcaldia és Candela López Tagliafico, diplomada en Gestió i Administració Pública i llicenciada en Ciències del Treball per la UB, especialitzada en polítiques públiques i socials. Va ser la primera alcaldessa de la ciutat entre els anys 2015 i 2017  i és coordinadora nacional de Catalunya en Comú.

El numero 2 és Javier Martín Sainz, treballador social, especialitzat en l’àmbit de la salut mental. És jugador de bàsquet del Joventut Castelldefels. Va ser regidor en l’àrea d’esports de l’Ajuntament. Forma part del moviment pacifista.

El número 3 és Ramon Morera, metge de família del CAP El Castell i membre de Marea Blanca. Ha estat predient de l’Associació Catalana de Metges de Primària i regidor de Medi Ambient.

Sílvia López Valentín és la número 4. És llicenciada en Ciències Polítiques amb un Màster en Globalització, Desenvolupament i Cooperació i un Postgrau en Comunicació Política. Coordinadora comarcal de Catalunya en Comú.

Anna Bonilla ocupa el número 5 de la llista. És secretària de direcció de l’Ajuntament de Barcelona  on també és representant sindical de CCOO.

El número 6 és Pep Ribes, animador sociocultural i actual cap de l’àrea de la gent gran de l’Ajuntament. Participa en l’àmbit de la cultura popular i tradicional: va ser cap de colla dels Castellers de Castelldefels i membre de la Junta de l’Agrupació de Cultura Popular.

I el número 7 és Andrés Sánchez, responsable de la gestió de recursos humans d’una empresa. Forma part del moviment veïnal i de les plataformes en defensa dels espais naturals de Castelldefels i del Baix Llobregat.

Candela López ha destacat que “s’està formant un equip ampli i transversal amb un grup de dones i homes de la ciutat molt preparats i implicats en la vida social”. La cap de llista de Movem Castelldefels ha afirmat que vol tornar a ser alcaldessa de Castelldefels  “per liderar el canvi progressista que la ciutat necessita” i ha criticat la paràlisi de l’Ajuntament, provocada pel govern de PSC i ERC, que encara no té pressupostos pel 2023.

Font i fotografia: Movem Castelldefels En Comú Podem

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here