Un any més, el gener ens porta la Mostra Comercial, Agrícola i Gastronòmica de Sant Vicenç dels Hosts (a la fotografia), deslliurada ja de les restriccions derivades de la pandèmia.

Del 20 al 23 de gener, la 39a edició de la Mostra ve carregada d’activitats, parades i bon ambient. I es podrà gaudir també de la Festa Major d’Hivern, amb oci i cultura. I els mateixos dies hi haurà la 6a Mostra Internacional de Pastisseria.

Pel que fa als espais de la Mostra, el Comercial ofereix l’Era del Baró, l’Street retall i la Galeria exterior de fotografies comercials; l’Espai Agrícola inclou la Petita Mostra de  carros tradicionals de la pagesia, la Mostra de producció artesana  i la Parada de venda de la pagesia de Sant Vicenç; i l’Espai Gastronòmic incorpora la 6a Mostra Internacional de Pastisseria, l’Espai tast, la zona de Food Trucks i la Zona de restauració. Les entitats també disposaran de la seva Mostra i de Correjocs.

Des del divendres al dilluns Sant Vicenç s’omplirà, a més, de jocs, tallers, cercaviles, teatre, dansa i moltes altres activitats festives i culturals.

La 6a Mostra Internacional de Pastisseria i l’Espai Josep Lladonosa, dedicat a la divulgació de la cuina tradicional, es van presentar aquest dimarts, 17 de gener, al Mercat de la Boqueria de Barcelona.

Font i fotografia: Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here