El passat dissabte, 14 de gener, la secció local d’ERC a Molins de Rei va organitzar la presentació pública de Marta Espona i Burgués (a la fotografia), com a candidata l’alcaldia de la vila, a la plaça del Palau, davant unes 150 persones.

Van acompanyar a la candidata, Anna Simó, exdiputada al Parlament de Catalunya i exconsellera de la Generalitat, i l’eurodiputada Diana Riba.

Espona va recordar que a Molins de Rei no hi hagut cap altra alcaldessa des que ho va ser l’Antonia Castellana, del PSUC. La candidata va animar a Molins a ser una vila pionera “com quan els nostres antecessors van ser pioners en l’època moderna a fer un pont per creuar el Llobregat” o van construir equipaments culturals com el Foment, la Peni i la Federació Obrera.

La cap de llista republicana va afirmar: “No volem governar només per l’avui i per arreglar carrers, places, equipaments… Volem governar per fer política i pensar en el Molins de Rei del futur”. I va afegir, en referència a l’actual govern municipal de PSC i Junts per Catalunya: “No ens agrada com hem estat governats els darrers anys”.

ERC va obtenir l’any 2019, el 15’4 % dels vots i 4 regidories, en el marc d’una dura confrontació, que es repetirà el 28 de maig d’enguany, pel vot independentista: Junts per Catalunya va quedar per davant en aconseguir el 17 % del vots i 4 regidories, i la CUP, el 12’6 % i 3 regidores. L’alcalde de Molins de Rei és el socialista Xavier Paz, que va guanyar les eleccions amb el 29’6 % dels vots i 7 regidories, i que governa en coalició amb un dels grups independentistes, Junts per Catalunya.

Fonts: ERC- Molins de Rei

Fotografia: Viu Molins de Rei

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here