L’alcalde de Sant Esteve Sesrovires, Enric Carbonell, va rebre el passat dissabte, 14 de gener, el suport unànime de l’assemblea local del PSC per tornar a encapçalar la candidatura socialista a les properes eleccions municipals del 28 de maig.

Carbonell va refermar el seu compromís “amb Sant Esteve i les seves veïnes i veïns”. Va afegir: “La ciutadania sap que al nostre municipi tenir un alcalde socialista és sinònim d’igualtat d’oportunitats, de generació de llocs de treball, de reactivació econòmica, d’habitatge social, de benestar, d’estabilitat i de progrés”.

Carbonell va qualificar el present mandat com a “molt complex”. El PSC governa Sant Esteve, gràcies a un polèmic pacte amb Ciutadans i el grup independent ARAses, encapçalat per l’antic alcalde socialista Joan Galceran. Carbonell i Galceran (a la fotografia) van pactar al 2020 el manteniment del govern del PSC: Galceran va renunciar a votar la moció de censura a Carbonell presentada per ell mateix, ERC i Alternativa Unitària. Galceran va entrar llavors com assessor del PSC a la Diputació de Barcelona.

Enric Carbonell és alcalde de Sant Esteve des del 2017 però també havia ocupat el càrrec entre el 2006 i 2015. En l’actualitat és conseller comarcal del Baix Llobregat.

Font: PSC- Baix Llobregat

Fotografia: Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here