El Centre Cívic de Les Planes a Sant Joan Despí acollirà a partir de la primavera el nou Centre d’Informació i Recursos per a Dones (CIRD), el nou espai de referència per a les dones de la ciutat (a la fotografia).

El nou Centre acollirà els serveis que ara s’ofereixen al SIAD (a la fotografia), ubicat a l’Àrea de Serveis a les Persones, aglutinant en un mateix espai tots els programes i recursos del Departament d’Igualtat i Polítiques LGTBI. La reforma ha estat obra de l’arquitecta santjoanenca Maite Ruf.

L’Ajuntament ja ha iniciat les obres de reforma parcial del Centre Cívic. El CIRD ocuparà al voltant de 200 metres quadrats ubicats a la seva planta baixa, aprofitant espais en desús.

La reforma preveu una zona de recepció i espera, una sala d’atenció immediata, tres sales d’atenció individualitzada i una sala polivalent dividida en dos espais.

L’alcadessa de Sant Joan Despí, Belén García, ha explicat que el CIRD serà “el nou espai de referència per a les dones de la ciutat i de les polítiques locals d’igualtat”.

Font i fotografia: Ajuntament de Sant Joan Despí

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here