L’alcalde de Sant Vicenç dels Horts, Miguel Comino, va rebre aquesta setmana el suport unànime de la militància socialista en una assemblea (a la fotografia) que va comptar amb la participació d’entitats veïnals i socials, i tornarà a ser el candidat del PSC a l’alcaldia del municipi.

Comino va posar en valor la història del seu partit a Sant Vicenç: “Som el PSC, el de sempre, el que defensa el progrés, els avenços, els drets socials i la redistribució de la riquesa”. “Qui vota socialista a Sant Vicenç sap el que vota”, va afegir.

El cap de llista socialista va remarcar que “Sant Vicenç no pot perdre més trens que l’ajudin a prosperar i avançar” . I va destacar “els 6’5 milions d’euros d’inversió real que hem destinat al conjunt de barris o el fet que en els propers anys tinguem més de 400 habitatges públics”.

Miguel Comino, l’any 2019 va desbancar ERC de l’alcaldia que havia guanyat Oriol Junqueras i que ostentava la republicana Maite Aymerich. Va accedir a l’alcaldia gràcies als vots de Ciutadans. L’oposició està integrada per ERC i els Comuns.

Font i fotografia: PSC- Baix Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here