Junts per Catalunya no té en l’actualitat representació a l’Ajuntament d’Esplugues de Llobregat. Per tal d’intentar revertir la situació presenta com a candidat per a les properes eleccions del 28 de maig a Iban Salvador (a la fotografia), que va ser elegit per l’assemblea local el passat 26 de gener.  El candidat va rebre el suport del responsable de Junts per Catalunya a la vegueria de Barcelona, Joan Ramon Casals, ex alcalde de Molins de Rei per Convergència i Unió.

Iban Salvador va ser reelegit el passat mes de juliol, com president del consell territorial de PIMEC Comerç Baix Llobregat i L’Hospitalet. El cap de llista de Junts prové del camp de les noves tecnologies i ha estat director d’àrees de fires com FICARR a Madrid. Ha estat Premi Frontera a la Nit del Comerç per haver fundat el primer diari electrònic d’Esplugues i presideix des del 2012 la  Unió de Botiguers i Comerciants d’Esplugues de Llobregat.

Salvador va expressar el seu convenciment de que “cal un ajuntament més proper i accessible a la ciutadania”.

Junts es va quedar a les portes d’entrar a l’Ajuntament en les darreres eleccions del 2019, en obtenir tan sols el 4’72 % dels vots, per sota del 5% preceptiu per tenir representació. Ara, el partit de Laura Borràs i Jordi Turull aposta per una persona amb el  perfil clàssic dels candidats de l’antiga Convergència i Unió, vinculats al món econòmic de la localitat.

Font i fotografia: Junts per Catalunya

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here