La Policia Local de Sant Feliu de Llobregat es reforça: el passat dimecres, 1 de febrer, l’alcalde de la ciutat, Oriol Bossa, la primera tinenta d’alcaldia, Lídia Muñoz i el regidor de Seguretat ciutadana, Manel Martínez, van donar la benvinguda a sis nous agents que s’incorporaran en els propers dies al cos (a la fotografia . Aquests efectius formaran part de la plantilla municipal com a funcionaris  de carrera, en haver superat el procés de selecció desenvolupat en eles darrers mesos. Al llarg del mes de febrer s’incorporaran sis agents més en situació d’interins.

En total la plantilla de la Policia Local s’incrementa en 12 nous agents  que contribuiran a garantir els drets i llibertats de la ciutadania i a mantenir la seguretat ciutadana, objectius estratègics de la Policia Local.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Manel Martínez, va assegurar que “aquesta incorporació reforça diversos serveis de seguretat per  tenir una policia que no només sigui reactiva sinó preventiva i d’atenció”. Martínez va posar en valor la tasca del Servei d’Atenció a les Víctimes (SAV) i del Servei de Proximitat i Relacions amb la Comunitat.

Amb les noves incorporacions la Policia Local de Sant Feliu comptarà amb una plantilla de 60 policies. Aquesta seixantena d’agents situa la ràtio de la Policia Local de Sant Feliu el voltant d’1’4 efectius per cada mil habitants, xifra que posiciona el municipi en la mitjana dels cossos de Policia Local de la província de Barcelona.

Font i fotografia: Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here