Aquest dijous, 9 de febrer, va tenir lloc una assemblea conjunta de Sant Feliu En Comú i Podem Sant Feliu en la que es va ratificar l’acord d’ambdues formacions de continuar “treballant per Sant Feliu de Llobregat i la total coincidència programàtica i de model de ciutat”.

La cap de llista ja escollida, Lídia Muñoz, i la responsable local de Podem, la regidora Loren Rider, que ocuparà el número 2 de la candidatura, van signar el pacte que segella l’acord (a la fotografia).

Per a Muñoz, l’acord “consolida un llarg període de col·laboració i feina conjunta per la ciutat, que volem continuar tirant endavant el proper mandat”. La candidata va afirmar que “estem en un moment transcendental per al futur de Sant Feliu, ja que el soterrament avança a bon ritme i aviat tocarà prendre decisions transcendentals sobre la urbanització de la zona alliberada, que definiran si defensem o no, el nostre model de ciutat”. I va afegir que “és més important que mai sumar per guanyar”.

Per la seva banda, Rider va explicar que “el treball conjunt al govern durant els darrers anys, i ara la confecció d’un nou programa compromès social i mediambientalment , que constaten la total coincidència ideològica dels dos espais a nivell local, han estat els elements decisius per a voler continuar amb el projecte de Sant Feliu En Comú Podem”.

Durant l’assemblea es va presentar la nova pàgina web de Sant Feliu En Comú Podem: www.santfeliuencomupodem.org.

Font i fotografia: Sant Feliu En Comú Podem

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here