L’actual alcaldessa de Sant Boi de Llobregat, Lluïsa Moret (a la fotografia), va rebre el passat dijous, 9 de febrer, el suport unànime de la militància del PSC local i tornarà a encapçalar la candidatura del partit en les properes eleccions municipals. En les darreres setmanes Moret també ha obtingut l’aval de 2.600 veïns i veïnes de la ciutat.

Moret va agrair els suports i va declarar: “Tinc moltes ganes de continuar transformant Sant Boi. Tenim el millor projecte per a la nostra  ciutat i ara el que toca és explicar-lo a tots els nostres conciutadans i totes les nostres conciutadanes”.

L’alcaldessa va afirmar que “el projecte socialista és la millor garantia perquè Sant Boi continuï avançant en polítiques que generin prosperitat col·lectiva , creixement econòmic i protecció als més vulnerables”.

El PSC va obtenir en les eleccions de 2019 el 42’85 % dels vots que li van atorgar una ajustada majoria absoluta de 13 regidories. Des de llavors, Moret ha fet el salt a la política nacional: és vicepresidenta de la Diputació de Barcelona i dins el PSC ha passat a ser membre de l’Executiva i responsable d’organització i acció social del partit. Les seves intervencions en nom del PSC li han comportat algun mal de cap com quan va haver de defensar la postura del PSOE a favor del posicionament del Marroc contrari a l’autodeterminació  del Sàhara Occidental en una ciutat de llarga tradició solidària amb el Front Polisario. També té un conllicte obert amb sectors ecologistes pel seu suport al projecte empresarial de hub agroalimentari al Parc Agrari del Llobregat, impulsat per les patronals Foment del Treball i Institut Agrícola de Sant Isidre,  i per la seva oposició  a l’ampliació de la zona protegida del Delta del Llobregat.

Font i fotografia: PSC- Baix Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here