La Casa de Cultura d’Olesa de Montserrat va acollir el passat diumenge, 12 de febrer, l’acte de presentació de Fernando Vicente (a la fotografia), com a cap de llista del PSC a les eleccions municipals del 28 de maig. Vicente estava acompanyat per la diputada al Congrés, Sònia Guerra, i els alcaldes de Sant Esteve Sesrovires, Enric Carbonell i d’Abrera, Jesús Naharro.

Segons va afirmar Vicente, en al·lusió al govern del Bloc Olesà i Junts per Catalunya, “Olesa necessita un canvi i aquest només el podem liderar els i les socialistes. Nosaltres representem el futur i l’alternativa davant un govern municipal sense projecte ni rumb i amb una actitud excloent.

Vicente es va fixar com a objectius prioritaris l’habitatge, el comerç local, l’ocupació i la creació d’una regidoria de barri per tal de descentralitzar l’administració local.

El PSC, que en les eleccions del 2019 va obtenir el 18’7 % dels vots i 4 regidories, veu amb millors expectatives el resultat del maig d’aquest any davant la retirada de l’actual alcalde Miquel Riera, del Bloc Olesà, i el fet que aquest partit  hagi decidit presentar-se per la CUP, una força política situada en un extrem de l’arc parlamentari.

L’alcalde d’Abrera també fa la seva presentació com a candidat

Dos dies abans, el divendres, 10 de febrer, Jesús Naharro, alcalde d’Abrera també havia fet el seu acte de presentació com a cap de llista del PSC a la Casa de la Cultura del municipi. Va rebre el suport de la ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez.

Naharro va afirmar: “Volem liderar la nova Abrera per donar resposta a les necessitats de les famílies, les empreses i el teixit associatiu i treballar des de la planificació amb una visió progressista , feminista, ecologista i plural”.

 

Font i fotografia: PSC-Baix Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here