Lucía Sainz és una reconeguda jugadora de pàdel santfeliuenca. Ocupa el 10è lloc en el rànquing del World Padel Tour i va ser campiona del Mundial de Qatar l’any 2021.

Per aquest motiu, el passat divendres, 17 de febrer, va tenir lloc a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat un acte de reconeixement a la jugadora (a la fotografia). El regidor d’Esports, Bernat Dausà, i la regidora de Feminismes i LGTBI, Loren Rider, van ressaltar els mèrits de Lucía Sainz i li van lliurar un obsequi institucional.

Lucía Sanz va agrair l’acollida rebuda al municipi i va oferir la seva  col·laboració a nivell institucional, en relació a les paraules que havia pronunciat la regidora de Feminismes: “A Sant Feliu m’he trobat com a casa des del primer moment. Estaré  molt agraïda si puc contribuir amb qualsevol acció, perquè crec que els valors de l’esport són molt importants”.

Lucía Sainz Pelegrí (Barcelona, 1984) és jugadora professional de pàdel. Va començar a practicar tennis en categories inferiors al Club de Polo de Barcelona. Va gaudir d’una beca d’estudi a Fresno i va esdevenir jugadora professional de tennis. L’any 2009 es retirà del tennis i va començar a competir com a jugadora de pàdel. Des de l’any 2016 competeix formant parella amb Gemma Triay. Els darrers anys han obtingut diverses victòries al circuit professional i van arribar a la segona posició del Rànquing World Tour. L’any 2018 va ser guardonada amb el Premi Dona i Esport. Aquest any forma parella amb Aranza Osoro.

Fonts: Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat i Viquipèdia

Fotografia: Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here