Arran de les 15 edicions prèvies de la mostra de Cinema de Drets Humans, aquesta s’ha reconvertit en un festival de cinema internacional: PERSONA- Festival internacional de Cinema i Drets Humans de Molins de Rei (a la fotografia)  o també “Persona Human Rights Molins de Rei Film Festival”

La setmana passada es va fer la presentació oficial del Festival Internacional Persona, organitzat per l’Ajuntament de Molins de Rei i el Centre Experimental de la Cinematografia i les Arts Audiovisuals de Catalunya (CECAAC).

El nou Festival vol consolidar els valors i objectius de la Mostra transformant-la en un referent internacional. En la seva primera edició retrà homenatge a la pel·lícula homònima realitzada per Ingmar Bergman l’any 1956. La presentació va anar  a càrrec de l’alcalde de Molins de Rei, Xavi Paz, d’Albert Galera, en representació del CECAAC i de la regidora de Solidaritat i Cooperació, Jessica Revestido.

El Festival Persona tindrà lloc entre el 27 de març i l’1 d’abril al Foment Cultural i Artístic.  Mantindrà la programació habitual amb cinema per les escoles, sessions especials gratuïtes pel públic general, i enguany s’afegeix la secció oficial competitiva formada per llargmetratges de procedència internacional.

Font i fotografia: Ajuntament de Molins de Rei.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here