El passat dilluns, 20 de febrer, l’Ajuntament del Prat de Llobregat va posar en funcionament un nou servei de vehicles elèctrics compartits . Aquests cotxes estan destinats als treballadors i treballadores municipals per als seus desplaçaments per motius de feina, i a la ciutadania per a usos particulars, quan finalitzi el període de prova; de moment, només els podran fer servir la plantilla municipal.

La flota està integrada per 8 unitats i s’ampliarà fins a 12 (incloent-hi una furgoneta) els propers mesos. Aquest fet convertirà el Prat amb el municipi de Catalunya amb la flota més gran de vehicles elèctrics compartits.

Aquest nou sistema de mobilitat sostenible es posa en marxa desprès de l’estrena, la setmana anterior, de 18 punts de recàrrega elèctrica ubicats al municipi. Els vehicles estaran estacionats a la via pública en un dels quatre espais de la ciutat habilitats per a la recàrrega. Les persones interessades hauran de reservar el servei mitjançant l’aplicació de mòbil El Prat Carsharing.

La presentació del servei va anar a càrrec de l’alcalde del Prat, Lluís Mijoler, i del tinent d’alcalde de l’Àrea d’Acció Ambiental, Energia i Serveis Urbans , Quim Bartolomé. “Si demanem a la ciutadania que faci un esforç per millorar la mobilitat i fer-la més sostenible i saludable per a les persones, l’Ajuntament ha d’oferir-los les eines per fer-ho possible”, va explicar l’alcalde després de participar en una demostració del funcionament d’aquesta innovadora experiència ( a la fotografia).

Font i fotografia: Ajuntament del Prat de Llobregat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here