La carretera BV-2003 que enllaça Viladecans amb Sant Ciment de Llobregat comparà amb un nou itinerari de vianants i bicicletes (a la fotografia, la previsió).

Es tracta d’un nou vial paral·lel a l’actual carretera per incentivar i consolidar de forma segura i ordenada la mobilitat, tant l’obligada com també d’oci i lleure, a peu o en bicicleta, entre els dos municipis.

El projecte, que compta amb un pressupost de licitació d’1’22 milions d’euros, sufragat al 50 per cent per la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Viladecans, va ser presentat el dimarts, 21 de febrer, per l’alcalde de la ciutat, Carles Ruiz, i el diputat d’Infraestructures i Espais Naturals de la Diputació, Pere Pons.

El nou itinerari estarà segregat per vianants i bicicletes amb un parterre separador, amb dues seccions diferenciades i una llargada de 700 metres, des de la rotonda de l’Avinguda Roureda i Fraternitat de Viladecans fins al límit amb el terme municipal de Sant Climent, on enllaçarà amb l’itinerari per a vianants ja existent. Es començarà a construir l’any 2024 i les obres duraran vuit mesos.

Font i fotografia: Ajuntament de Viladecans

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here