Amb motiu del 60è aniversari de la Penya Barcelonista d’Olesa de Montserrat, fundada l’any 1963, es celebra  aquest diumenge, a un quart d’una del migdia,  a la seu de l’entitat, la xerrada “Barça i Catalunya, els orígens de la simbiosi” (a la fotografia). S’explica la història del club des del seu naixement fins l’inici de la guerra civil.

L’acte vol donar resposta a preguntes com: D’on ve el caràcter poliesportiu del Barça? Per què va ser suspès el FC Barcelona de tota activitat durant sis mesos? Què va passar el decisiu 2 de desembre de 1908?

La trobada serà conduïda pel senyor Salva Torres, vicepresident de la Confederació Mundial de Penyes, i compta amb la presència del senyor Xavier Gamper, net del fundador del Club, Joan Gamper.

Després de la xerrada es fa un dinar al Restaurant la Taverneta.

Font i fotografia: Penya Barcelonista d’Olesa de Montserrat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here