El deficient estat de la sanitat pública al Baix Llobregat Nord, del que elBaix.cat ha anat informant, continua provocant actes i mobilitzacions.

Aquest dijous, 2 de març,  a dos quarts de 7 de la tarda, Marea Blanca d’Abrera convoca un acte informatiu a la Casa de Cultura, “per posar perspectiva a la situació de l’atenció sanitària a Abrera i a la nostra comarca”. El títol de la xerrada és “Quina és la situació de la sanitat publica al Baix Llobregat Nord i a Abrera?”.

Intervindran Diego López, president del comitè d’empresa de l’Hospital de Martorell, que viu uns moments molt complicats i on s’han produït diversos actes de protesta, i Begoña Massó, delegada del comitè d’empresa del Sagrat Cor (serveis de salut mental).

Els dos ponents explicaran la situació dels treballadors i treballadores dels seus serveis i la seva valoració sobre l’atenció que reben els usuaris i usuàries a l’Hospital Comarcal de Martorell i als centre del Sagrat Cor.

Marea Blanca d’Abrera protagonitza des de fa temps actes reivindicatius exigint una millor sanitat pública (a la fotografia)

Font i Fotografia: Marea Blanca d’Abrera

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here