La Plataforma que s’oposa a la urbanització de la zona de Ribera Salines de Cornellà, organitza un cicle de conferències sota el lema “Protegim Ribera Salines de l’especulació”.

Aquest dimarts, 28 de febrer, a les 7 de la tarda, la Sala de socis del Patronat Cultural i Recreatiu de Cornellà, accull la conferència “Repensar la salut urbana. Els reptes d’un nou barri a Ribera Salines, Cornellà”.

El ponent és Josep Maria Antó, doctor en Medicina, investigador a l’Institut de Salut Global de Barcelona i professor emèrit de la Universitat Pompeu Fabra.

La Plataforma Ribera-Salines es defineix com “un moviment veïnal, autogestionat i assembleari que va néixer a mitjan 2021 per fer front a l’especulació immobiliària de Cornellà de Llobregat”. Vol defensar el darrer espai agrícola que queda a la ciutat (a la fotografia)

Font i fotografia: Plataforma Ribera Salines

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here