El dissabte 11 de març, Esplugues En Comú Podem va presentar a la Rambleta, davant un centenar de veïns i veïnes del barri de Can Vidalet, les primeres cinc posicions de la seva  candidatura a les eleccions municipals del 28 de maig. (a la fotografia).

La llista està encapçalada per Jordi Pérez, seguit de Lola Castro, Raquel Tejero, Jordi Ramos i Tina Merino.

Els membres de la candidatura es defineixen com “un equip amb gran experiència en memòria democràtica, sanitat pública, serveis socials, sindicalisme i activisme politic”. I asseguren: “Les nostres conviccions i la nostra implicació vital fan d’aquesta llista una aposta segura per la protecció social necessària en el període històric actual”.

L’actual regidor i candidat a l’alcaldia, Jordi Pérez, que ja va ser el cap de llista l’any 2019, va destacar les fites assolides a Esplugues gràcies a En Comú Podem i va criticar les mancances i les inèrcies de l’equip de govern actual que, segons va afirmar, “més que governar, gestionen”. Va posar com exemple la gestió dels mercats de la ciutat.

L’activista en temes de salut pública, Lola Castro, que ocupa el número 2 de la llista, va defensar la importància de la sanitat pública i va apostar per la renovació del CAP Lluís Millet i per l’esperat tercer CAP de la ciutat.

Raquel Tejero va parlar des d’una perspectiva feminista i va ressaltar la necesitat de més habitage públic; Jordi Ramos va apostar per recuperar els drets aconseguits pel moviment obrer i sindical; i Tina Merino, va aportar la seva experiència en el sector de l’educació i la memòria democratica.

L’acte va comptar amb la participació de la diputada al Parlament Núria Lozano i de la regidora de l’Hospitalet, Laura Alzamora. La cantautora Maika Sierra va amenitzar l’esdeveniment.

En les eleccions del 2019 En Comú Podem va aconseguir l’11’13 % dels vots i 3 regidories. A Esplugues governa el PSC que, amb 11 regidories, va assolir una ajustada  majoria absoluta.

Font i fotografia: Esplugues En Comú Podem

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here