El passat dissabte 11 de març, Sant Vicenç En Comú Podem i l’agrupació de Dones Sàvies van omplir amb més de 150 persones el Centre Cívic La Guàrdia de Sant Vicenç dels Horts, en el seu tradicional sopar de Dones, organitzat en motiu del 8 de març ( a la fotografia)

L’acte, que aquesta vegada va comptar amb la col·laboració de l’agrupació Dones Sàvies, arribava ja a la seva 26a edició.

Durant el sopar es van fer diferents reconeixements a dones que al llarg de la seva vida han treballat i lluitat per fer de Sant Vicenç dels Horts un municipi millor, més igualitari i més feminista.

Jordi Gil, regidor i cap de llista d’En Comú Podem en les eleccions del proper 28 de maig, va recordar que “La precarietat té nom de dona. La diferència salarial entre homes i dones, les diferents violències que pateixen les dones pel fet de ser dona… són elements que demostren que estem lluny d’una situació d’igualtat real” i va afegir que “la inversió pública per part dels ajuntaments per tal d’ampliar la xarxa de suport cap a les dones ha de ser cabdal per continuar aquest camí”.

Font i fotografia: Sant Vicenç En Comú Podem

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here