Diversos delictes a Molins i Sant Feliu

Els Mossos d’Esquadra de la Comissaria de Sant Feliu de Llobregat van detenir, el passat divendres, 10 de març, un home de 45 anys com a presumpte autor de vuit robatoris amb força a establiments, dos robatoris o furt d’ús de vehicle i cinc estafes a Sant Feliu de Llobregat i Molins de Rei

El passat mes de desembre els Mossos van tenir coneixement d’un robatori a una òptica de Molins de Rei i van iniciar la investigació. En dies posteriors es va produir la sostracció d’una motocicleta també a Molins. Posteriorment van tenir lloc dos robatoris a l’interior de vehicles; l’autor va agafar les targetes de crèdit que es van fer servir fins a cinc vegades en establiments comercials propers.

Durant els mesos de gener i febrer els investigadors van tenir coneixement de set robatoris amb força a sis establiments de Molins i a un de Sant Feliu.

Els Mossos van concloure que tots els delictes havien estat comesos per la mateixa persona i, gràcies a les càmeres de seguretat, van identificar el presumpte autor, un home de 45 anys, amb 40 antecedents policials.

L’home va ser detingut al seu domicili i va passar a disposició del jutge instructor que en va decretar la llibertat amb càrrecs.

Esparreguera: detingut un noi de 15 anys per una agressió sexual a una noia de 13

En una altra actuació, els Mossos van detenir el dimecres, 8 de març, un noi de 15 anys per una presumpta agressió sexual a una menor de 13 anys, a Esparreguera. La noia havia  denunciat els fets a la comissaria de Martorell el dia abans.

El detingut va passar a disposició de la Fiscalia de Menors i ha quedat en llibertat vigilada i amb una ordre d’allunyament respecte a la víctima.

El mateix dimecres, al vespre, familiars i amics de la víctima van assistir al Ple de l’Ajuntament d’Esparreguera. La sessió va començar amb una declaració de condemna dels fets, però l’alcalde Eduard Rivas, al cap d’un quart d’hora, va haver de suspendre el Ple a causa de les protestes del públic. Després d’una reunió de la junta de portaveus i d’una trobada amb la família el Ple va continuar al cap d’una hora i mitja.

Fonts: Mossos d’Esquadra i Ajuntament d’Esparreguera

Fotografia: Interempresa

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here