Aquest passat dilluns, 13 de març, el Castell de Castelldefels va acollir l’acte de lliurament dels distintius Compromís per la Sostenibilitat Biosfhere i dels segells Punt d’Informació Turística (PIT) (a la fotografia) a les 42 empreses i entitats del Baix Llobregat que els han obtingut per primera vegada.

22 empreses i entitats del Baix Llobregat (públiques i privades) es sumen a les 68 empreses distingides anteriorment: un total de 90. D’entre les noves destaquen dos ajuntaments ( Cervelló i Sant Esteve Sesrovires) i tres mercats, tots tres a Sant Boi de Llobregat.  També hi ha el Parc Arqueològic Mines de Gavà o el Restaurant l’Ou com Balla.

El segell PIT l’han aconseguit enguany 20 empreses de la comarca per primera vegada. En total ja en sumen 110. Entre els nous Punts hi destaquen establiments tan diferents com els ajuntaments  de Castellví de Rosanes i el de Cervelló, el Restaurant Can Fisa de Corbera, el Café l’Artesà del Prat, la pastisseria Joan d’El Papiol o La Passió d’Olesa de Montserrat.

Font i fotografia: Consell Comarcal del Baix Llobregat

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here