La Setmana de la Poesia de Sant Feliu de Llobregat s’ha convertit al llarg dels darrers anys, en un dels principals esdeveniments culturals de la ciutat. Ara arriba a la seva dotzena edició.

La Setmana va començar aquest passat dijous, 16 de març, i s’allargarà fins el diumenge, dia 26. Inclou més d’una vintena de propostes amb recitals, teatre, concerts, perfomances o exposicions on la poesia és l’eix vertebrador.

En aquesta edició més de la meitat d’activitats estan protagonitzades per gent de Sant Feliu: Irene Ribas, La Marta Rius, La Pua i el Punt Cia o l’espectacle Batec, i la presència femenina supera el 60 %.

La Setmana es va inaugurar aquest dijous, 16 de març, amb un recital del compositor argentí Marcelo Mercadante i de la cantant Analía Carril. Divendres va ser el torn del concert de Contrabaix protagonitzat per Javier Malosetti i Mariano Diaz Band, precedits pel duet format pels santfeliuencs Esteban Barbaria i Oriol Serna.

Aquest dissabte, 18 de març, el Casal de Joves acull el recital “Regee Verse”. El mateix dia, l’associació Seny i Ordre organitza, també al Casal de Joves, a la una del migdia, l’actuació de la mallorquina Maria Hein (a la fotografia), guanyadora del premi revelació Enderrock 2021. I diumenge tindrà lloc el concert d’Irene Ribas a Els Pagesos.

La figura de José Antonio Labordeta es farà present a través dels seus textos en el recital poètic que tindrà lloc a l’Ateneu, el dimarts dia 21.

El divendres 24, tal com va avançar elBaix.cat, el cantant de Xàtiva, Feliu Ventura, farà un concert, en el marc del prestigiós festival Barnasants, a l’Auditori del Palau Falguera.

El dissabte 25, hi haurà el recital “Trash Poetry” de La Pua i el Punt Cia i l’espectacle Batec a càrrec de La Poètica, secció de l’Ateneu.

Tancarà aquesta edició de la Setmana el lliurament del Premi Martí Dot de Poesia i la presentació del nou disc de l’artista santfeliuenca La Marta Rius, el diumenge 26, a l’Auditori del Palau Falguera.

Del 16 al 26 de març es podrà visitar a la sala d’exposicions del Palau Falguera la mostra d’escultures i instal·lacions “Rebel·lió a la Sànson”, de l’artista local Roger Romagosa.

El cartell de la Setmana és obra de l’artista  santfelieunca Marta Juvanteny.

Font: Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Fotografia: Enderrock

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here